Országos Szexpartner & Masszázs Kereső

Csak valódi lányok. Valódi képek.

Belépéssel elfogadom az Általános Szerződési Feltételeket, az Adatkezelési Szabályzatot és a cookie-k használatát.

Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében a kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Szexpartner & Masszázs

menü

Összes értékelés és keresés

Egész ország
( )

Budapest,Pest Keresés idő: elmúlt 7 nap

Elfogadott (58)

AttilaDo 2024.05.28 14:16
Környezet:
Külső:
Hozzáállás:
Technika:
Összkép:
szép arcú barátnő feeling isteni francia nagyon kedves (SZT) maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Zölden villogott a jelzés, felhívtam, könnyen találtunk szabad időpontot, pont ráért ebédidőben.

Lakás: Szép, tiszta, rendezett belvárosi lakás, fürdőben minden van ami kell, az ágy is kényelmes.

Külső: Gyönyörű, mint a képeken. Nagyon szép arc, sportos testalkat, isteni popsi, imádnivaló cicik, finom punci, bódító a bőre illata, puha a csókja.

Hozzáállás: Fél órára mentem, de picit tovább maradtam, nagyon jól esett egymás karjaiban pihenni utána. Rendkívül kedves, aranyos, cserfes és igazi barátnő feeling vele lenni.

Együttlét: Gyors zuhany után az ágyon kezdtünk kis ismerkedésbe, majd csókolózás közben egyre jobban belelendültünk. Végigcsókoltam a testét, majd a finom puncijába feledkeztem amit remélhetőleg ő is élvezett. A köcsönösség jegyében isteni franciát kaptam, olyan igazi filmben szereplőset, imádtam!
Gumit húztunk és meglovagolt, végig markoltam, simogattam, csókoltam közben, teljesen átadtuk magunkat a pillanatnak, szédítő volt. Végül hátulról támadtam, gyönyörű látvány volt a formás fenekét ahogy tolta hátra, nem is bírtam sokáig, teljesen kiadtam magamból mindent!
Utána összebújtunk, beszélgettünk egymás karjaiban, nagyon jól esett, kedves és aranyos de egyben erős és független nő is, örülök, hogy megismerhettem!

Elégedettség és Ajánlás: Mindenképp ajánlom, nem mindennapi élményt kaptam tőle, egy gyönyörű, vadító de egyben kedves nőt ismerhettem meg a személyében, köszönök mindent!

Bobby90 2024.05.28 11:49
Környezet:
Külső:
Hozzáállás:
Technika:
Összkép:
szép arcú barátnő feeling isteni francia nagyon kedves (SZT) maximális diszkréció jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Gyorsan, telefonon történt!:)

Lakás: A lakás szép , rendezett, tiszta, új építés !

Külső: Na , engem nagyon meglepett, hogy a képei 100%ban a valóságot tükrözik, teljesen olyan , mint a képeken, bár élőben sokkal jobb szerintem!

Hozzáállás: Nagyon segítőkész, illetve mint , ha már 100 éve ismernénk egymást, olyan volt mint ha egy gyerekkori barátnőm lett volna, hatalmas mosolyával fogadott.

Együttlét: Ajtón belépve rendeztük amit szokás, egy gyors zuhany, aztán már a szobában olyan szexin vart , hogy biztos voltam abban, hogy nem okoz csalódást! Felfedeztük egymas testet, én itt már elég kemény voltam, franciázni kezdett, amit annyira jól csinált, igazi pornos mély torkos bő nyálas, nem is bírtam sokáig, ezt jeleztem neki, hogy így hamar vegem lesz, majd jött a válasz, hogy : 'pedig meg kell dugnod a nedves puncim is!' Na itt azonnal úgy döntöttem, hogy cselekszem ezért kertem hogy pucsitson , majd a hatalmas gyönyörű mellette szeretnek élvezni, ez így is történt, majd amikor vegem lett és tele élveztem a mellet, akkor sem hagyta abba, picit nyalogatta a melleit, szét kente magan . Elképesztő ez a no, nagyon nagyon jól ereztem magam!

Elégedettség és Ajánlás: Mindenkinek ajánlom, aki nem akar magának csalódást, én mindenkepp vissza fogok menni hozza!:)

JackJohn 2024.05.28 07:46
Környezet:
Külső:
Hozzáállás:
Technika:
Összkép:
szép arcú barátnő feeling isteni francia nagyon kedves (SZT) maximális diszkréció jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Minden flottul ment, egyből felvette, tudott is fogadni fél órán belül.

Lakás: A célnak tökéletesen megfelel, amerikai konyhás, fürdőszobás fészek. Brenda egyedül van benne, hangulatvilágítással tette buja kéjlakká.
Az épület az Etele pláza szomszédságában található, a parkolás fizetős, de legalább könnyű helyet találni.

Külső: Brenda élőben is teljesen megfelel a képeknek, az arckitakarás hiánya miatt látszik, hogy emiatt sem kell aggódni. Ami a képeken nem látszik, az az, hogy milyen jól karbantartott, kemény húsú lányról van szó, azok a formás idomok egyáltalán nem töttyedtek. A cicik természetesek, nagy és igen jól reagáló bimbókkal.

Hozzáállás: Nagyon kedves és kezdeményező, teljes a barátnő feeling. Már belépéskor csókkal fogadott, zuhanyzás után az ágyon várt, gyorsan a lényegre térve. Teljesen olyan volt, mintha egy kiéhezett barátnőhöz ugrottam volna fel. Egyszerűen sugárzik belőle az erotika és a bujaság.

Együttlét: Sajnos csak fél órára volt most időm, ezért nem volt idő az elején sokat csevegni :) Gyorsan elvonultam zuhanyozni, amikor visszajöttem, Brenda már az ágyon várt rám, és egyből a tárgyra tért. Jól és lelkesen csókol, némi ismerkedő tapizás után a hátamra parancsolt, és kaptam egy remek franciát. Változatos, gyengéden indít, majd ahogy felhorgad az emberben a tettvágy, vált erősebbre. Mivel csőre voltam töltve, és még terveim voltak vele, ezért idővel cseréltünk, felfedeztem a remek testét és az igen jól nedvesedő punciját. Nemsokára visszatértünk az én kényeztetésemre, amit ismét remekül csinált. Sajnos annyira fel voltam már húzva, hogy itt vége is lett részemről a dalnak.
Utána még sokat beszélgettünk, főleg a terveiről és politikáról, majd egy gyors zuhany után távoztam. A beszélgetésnek köszönhetően a megbeszélt fél óránál többet voltam nála, de egyáltalán nem éreztette, hogy szabadulna már tőlem.

Elégedettség és Ajánlás: Teljesen ajánlott kategória, sajnálom, hogy csak pár héttel azelőtt voltam nála, hogy lehúzza a rolót :(

bigMarbi190s 2024.05.27 23:27
Környezet:
Külső:
Hozzáállás:
Technika:
Összkép:
barátnő feeling isteni francia nagyon kedves (SZT) maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon elég könnyen. Kedves hangja van, kedvesen és lelkesen tájékoztatott a részletekről, minden kérdésemre kaptam választ és mindent meg tudtunk beszélni telefonon

Lakás: Fürdőszoba patyolat tiszta, többfajta tusfürdő, többfajta szájvíz, és még fogkrém és egy bontatlan fogkefe is ki van téve. A háló/nappaliban egy alacsony kétszeményes matrac vagy ágy volt amin kényelmesen elfértünk

Külső: Mint a képeken. Arányos mindene, feszes, kézbe illő mellek, ott kerek ahol kell, feszes és puha selymes bőr mindenhol

Hozzáállás: Abszolút kedves és nagyon kezdeményező. Az együttlét elején és a végén is üdítővel kínált, vetkőzés alatt érdeklődött felőlem, jókat beszélgettünk már a legelején is. Kényszerfrancia és a mélytorok miatt kerestem fel Bernit mert még sosem volt benne részem, amit mondtam is neki és később ebben maximálisan partner volt.

Együttlét: Fürdésem után az ágyon várt és magához csábított. Amint lefeküdtem már mászott rám és heves csókcsatákba kezdtünk, majd hamar rá is tért a franciázásra. Egyből torokra vett bőnyállal, ez a része isteni volt, viszont amint teljesen kemény lettem sajnos túl szűk volt nekem a szája így picit karcoltak a fogai. Ettől még ugyanúgy torokra vette és hevesen franciázott. Majd cserét kértem és én kényeztettem. Mozgott rám, emelte a csípőjét, mozgott a nyelvemre. Majd gumit húztunk és meglovagolt. Szintén nagy beleéléssel csinálta, néha megcsókolt ami nagyon jól esett. Majd tündéri hangon megkérdezte hogy ráfekszek-e. Erre igent mondtam. Missziben folytattuk tovább. Húzott magához, átkulcsta a lábait rajtam, hevesen belemozgott itt is. Majd rátértem a látogatásom lényegére, a kényszerfranciára. Az ágy széléhez álltam és úgy dugtam a száját. Sajnos itt is előjött az hogy túl szűk volt a szája és karcoltak a fogai. Pár percig azért még próbálkoztam, majd ismét lefeküdtem és franciát kértem. Felvâltva ment a francia, a kényszer és a kézi rásegítés, így sikerült valahogy eljutnom a csúcsra és kényszerben befejeznem. Mikor élveztem egyből torokra vett. Ezután elfogadtam az üdítőt amivel megkínált és jókat beszélgettünk az időm leteltéig

Elégedettség és Ajánlás: Maximálisan ajánlom. A méretem a franciát és a kényszert sajnos negatív értelemben megpecsételte, de Berni maximálisan partner volt hogy összejöjjön valahogy. Ha kisebb a szerszám isteni a franciája, ezt félkeményen megtapasztaltam. Tényleg nagyon kedves lány és igazi barátnő típus

Hozzászólások:
Bernadett 2024.05.28 13:23
Ha azt írod, ,,negatív értelemben megpecsételte" az negatívan is hangzik! Mindenesetre köszönöm az értékelésedet! Üdvözlettel, Bernadett
bigMarbi190s 2024.05.28 06:35
Én egyáltalán nem panaszkodom a franciádra. Írtam is hogy egyáltalán nem a Te hibád, hanem az én genetikai adottságom miatt nem sikerült úgy. Nem csak a kényszernél éreztem a dolgot hanem franciánál is, de mégegyszer mondom ez egyáltalán nem a Te hibád, sőt én mondtam is hogy amég nem voltam olyan nagy addig isteni volt. Viszont élőben jeleztem is a dolgot amire mondtad hogy elképzelhető hogy érezhettem a fogaid mert elég nagy vagyok. Én nem akartam lehúzni a profilod, sőt írtam is hogy ez egyáltalán nem a Te hibád volt, és mindenképp érdemes meglátogatni!
Bernadett 2024.05.28 00:57
Köszönöm az értékelést! Álltalában mindig privát üzenetben köszönöm meg, mert szerintem úgy személyesebb... De a mostani reakcióm megérdemli, hogy nyílvános legyen! Nagyon sajnálom, hogy nem vagy elégedett a franciával.... Pedig ezen a felületen 12 értékelés igazolja ennek az ellenkezőjét, ezen kívül, a másik ismertebb platformon 40 beszámoló igazolja, hogy hibátlan a franciám! Ráadásul nekem is elmondtad, és az értékelésedben is említetted, hogy nincs tapasztalatod kényszer és mélytorkos franciával. Velem csináltad ezt először! Nincs viszonyítási alapod, de lehúzod vele a profilomat!! Üdv, Bernadett
Cinder 2024.05.27 21:39
Környezet:
Külső:
Hozzáállás:
Technika:
Összkép:
szép arcú isteni francia nagyon kedves (SZT) maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Magyarul összefoglal: cuki lány, közös fürdés (kétszer!), nagyon kedves, KITŰNŐ szopás, különleges masszázs.

The rest of this review will be in English, but I felt I had to give my Hungarian friends at least a sense of what the Éperke experience is!

I contacted her through her girlfriend

We set things up through Whatsapp. It was easy. Originally, I had asked for Sunday, but Éperke was not available or wasn't working, so I had to wait for Monday.

Lakás: It is a nice place. It is hard to complain about the bathroom because the girls shower with you... both before and after! It is very, very dark, but you get used to it.

The massage area is a little small, but there is enough room to cuddle and lie side-by-side... not sure how well it would free for a 4-hand option.

Külső: Éperke is super cute. She is short, but has an elfish face and a proportional body. There is definitely nothing to be afraid of!

Hozzáállás: She has a very nice attitude. She was very accepting of the fact that my Hungarian is poor---like a 8-year-olds. Even though she speaks almost no English and my Hungarian is B2 on a good day, there was no problems. She also was willing to adapt the program a bit (see below), which was nice.

Együttlét: Being with Éperke is special.
We had some nice chat as we discussed the date, took care of the gift, and removed our clothes, then we showered together (which is really nice), then she led me into the massage room and gave me an extremely pleasant massage. Seriously good. A little different than most, but I really liked it. She had very good pressure and her own special technique of going slowly over each area a couple times rather than quickly 10 times. She used her fingers extremely well.

Actually, the massage came in two parts. She first had me lie on my back, and she massaged my legs and then she switched direclty into a blowjob ("French"). Her technique is exceedingly good, combining hands and a swirling tongue. It is not a common method, but it is _exceptionally_ good.

I suggested it would be better to switch back and do more erotic parts later---I need to cuddle/caress/touch a woman to get in the proper state to come. So she had me turn over and completed her massage. And it was really, really good. As I said earlier, she uses her fingers really well in style that is her own.

Then I asked her to come join me face to face, and we kissed a bit while I caressed her body. She is a timid kisses, but I cherished each one I got. I said that I wanted to please her and asked her what it was that really brought her joy. She said it was a secret, but she would tell me next time. (What a tease!). So, obviously, I have to go back. [I wanted to go back anyway.]

Then she switched back into French a while, again very nice. Then she suggested we continue in the shower! That was great. So we went to the tower and she continued giving me a handjob using the gel to keep things slippery. Then I was surprised when she squated down and took me in her mouth again, giving me another blowjob in the shower.

She does not do CIM, and I eventually pulled out of her mouth and finished off with the hand. She then cleaned me off and we exited the shower.

Elégedettség és Ajánlás: Again, I would just say that she provides a wonderfully pleasant FULL EXPERIENCE with a lot of special touches that unique to her.

I have to come back and find out her secret!

toofu 2024.05.27 18:43
Környezet:
Külső:
Hozzáállás:
Technika:
Összkép:

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk, rugalmasak voltak mind a ketten

Lakás: Tiszta rendezett, tökéletesen megfelelt.

Külső: Mint a képeken, nem fog senkit csalódás érni.

Hozzáállás: Minden a megbeszéltek szerint, kedvesek voltak.

Együttlét: Egy gyors S.O.S franciára ugrottam fel hozzá és a barátnőjéhez, tökéletes volt minden, felváltva elégítettek ki remek volt két ilyen gyönyörű nővel!

Elégedettség és Ajánlás: Tökéletes volt két gyönyörű nővel, csak ajánlani tudom mindenkinek!

Hozzászólások:
Barbi 2024.05.28 06:39
Szia. Köszönjük szépen. Puszi
toofu 2024.05.27 18:23
Környezet:
Külső:
Hozzáállás:
Technika:
Összkép:
szép arcú barátnő feeling isteni francia nagyon kedves (SZT) maximális diszkréció jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon simán ment, rugalmasak voltak mind a ketten.

Lakás: Rendezett tiszta, tökéletesen megfelelt.

Külső: Képeknek teljesen megfelelő, mind a ketten.

Hozzáállás: Tudják, hogy mit csinálnak rendben volt minden.

Együttlét: Egy gyors S.O.S franciára ugrottam fel hozzá és a barátnőjéhez, tökéletes volt minden, felváltva elégítettek ki remek volt két ilyen gyönyörű nővel!

Elégedettség és Ajánlás: Teljesen ajánlom, minden a megbeszéltek szerint történt!

KmK 2024.05.27 16:25
Környezet:
Külső:
Hozzáállás:
Technika:
Összkép:
szép arcú barátnő feeling isteni francia nagyon kedves (SZT) maximális diszkréció jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: I called her and she answered the phone almost instantly. It was easy to get an appointment.

Lakás: From outside the building is not that nice, but inside the apartment has a good atmosphere. Lot of candles and sensual music. It's a cosy place, a bit on the asian style, what I like.

Külső: She looks like on the pictures. Her red hair is really beautiful, she has a nice face and a petite body and have very good curves.

Hozzáállás: She was nice and caring. I could see she was a bit nervous at first, but while we were showering, she calmed down.

Együttlét: It was a nice one, her technic isn't bad, but i could feel she is kind of new to this. Her english isn't that good, but we could make some conversations nevertheless. I started to learn hungarian, made her laugh too, it was fun. I stayed about half an hour, it was a good time, and I'm into red haired girls, so it was good to me.

Elégedettség és Ajánlás: She is kind, eager to learn, try her best. She has a beautiful body, her massage a bit crude, but I think she will be better by time passing. I recommend her, she is a fun girl, with a kind personality.
We agreed that I will come again in the future.
I think she is a hidden gem in this city, just need a little polish. :)

Élvezetes 2024.05.27 15:48
Környezet:
Külső:
Hozzáállás:
Technika:
Összkép:
szép arcú nagyon kedves (SZT) maximális diszkréció jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, előző nap. Kérte, hogy aznap 1órával a találka előtt még hívjam.

Lakás: Új építésű lakóparki 1 szobás. A célnak tökéletesen megfelelt.

Külső: Alacsony, sovány kislányos alkatú mint a képeken. Szép kerek popsija van.

Hozzáállás: Aranyos, kezdeményező és nagyon kedves. 1órát voltam.

Együttlét: Sima és prosztata masszázs, kézi levezetéssel, popó kényeztetéssel.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon ügyes, csak ajánlani tudom.

Gecitank 2024.05.27 14:07
Környezet:
Külső:
Hozzáállás:
Technika:
Összkép:
isteni francia nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Telefonon sikerült .

Lakás: Nem luxuxz,de a célnak megfelelő

Külső: BBW kategória aki szereti az érett nőket az jó helyen jár

Hozzáállás: Abszolút partner volt mindenben

Együttlét: Fiatalabb vagyok , és tényleg imádja a nagyobb méretet nem csak úgy mondja ...
Az elején szopattam őt keményen , majd punci.. elölről, és hátulról ..
Kőkeményen basztam tövig majd hatalmasat spricceltem a szájába, arcába ...

Elégedettség és Ajánlás: Nyugodt szívvel ajánlom.

Hozzászólások:
Ancsi48 2024.05.27 16:35
köszönöm,gyere máskor is
Az aktív hirdetõk 81%-nak van értékelése.
Az aktív hirdetõk értékelései közül 80% elfogadott, és 6% elutasított.
Az aktív hirdetõk elfogadott értékelései átlagosan 4.9 pontosak.